Hjælp til at finde den rette psykolog

Hos Dit Psykologhus i Aarhus er det vigtigt for os at hjælpe dig med at finde det helt rette match imellem dig og én af vores dygtige psykologer. Det er det hver gang, en person henvender sig for at starte et samtaleforløb op med en af vores psykologer.

Det rette match er vigtigt, fordi en af de allervigtigste forudsætninger for et godt samtale- og behandlingsforløb er en god kemi imellem dig og den psykolog, du taler med. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og mærker tillid til ham eller hende, som du sidder overfor. Det er også vigtigt, at du føler dig anerkendt, forstået og hjulpet.

Hvordan sikrer vi det rette match?

Når du henvender dig til os, vil du derfor opleve, at vi spørger lidt ind til din problematik, og om du har nogle særlige præferencer eller ønsker til forløbet, inden vi foreslår den psykolog, vi tænker, vil være den rette for dig.

Det kan også være, at der er andre ting, som er vigtige for dig i valget af en psykolog. Måske er det vigtigt, at psykologen arbejder på en bestemt måde, med en bestemt metode, eller at det er en psykolog, som har et særligt kendskab til en bestemt problematik.

Psykolog Aarhus Stemning 19

Er der ventetid?

Hos Dit Psykologhus i Aarhus bestræber vi os altid på, at det skal være muligt at starte op hos en psykolog med det samme. Vi ved godt, at når beslutningen endelig er taget, er det ikke gavnligt at skulle vente på at komme i gang. Det kan dog være at en bestemt psykolog af den ene eller den anden årsag i perioder har ventetid, men vi har ALTID psykologer uden ventetid!

Kan jeg bruge min lægehenvisning?

Nej. Hos Dit Psykologhus kan du ikke anvende en henvisning fra lægen. Ingen af vores psykologer har ydernummer, dvs. overenskomst med sygesikringen, og du kan derfor ikke få tilskud med en lægehenvisning.

Hvor mange psykologer, der må have et ydernummer og tage imod lægehenvisninger, er politisk bestemt og det er derfor slet ikke alle psykologer, der kan være en del af ordningen.

Tilbyder I gratis psykologhjælp til unge?

Nej. Den gratis psykologhjælp er en del af overenskomsten med sygesikringen, og det er derfor kun psykologer med ydernummer, der tilbyder den gratis psykologhjælp til unge.

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikring Danmark?

Ja. Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark og tilskudsberettiget, kan du få tilskud ved vores autoriserede psykologer. Det er derfor vigtigt, at du ved henvendelse til os giver besked om, hvorvidt du er medlem af Sygeforsikring Danmark.

Kan jeg bruge min sundhedsforsikring?

Ja, du kan bruge din sundhedsforsikring her hos os, hvis den giver mulighed for, at du selv vælger psykolog. Har du en sundhedsforsikring ved Tryg kan du fra sommeren 2024 booke tid direkte i kalenderen hos en af vores autoriserede psykologer.

Vi har fravalgt samarbejde med netværksvirksomheder, hvilket betyder at vi kun kan tage imod samarbejde med andre sundhedsforsikringer, hvis de giver mulighed for, at du selv betaler sessionerne løbende og derefter selv afregner med dit forsikringsselskab.

Psykolog Aarhus Stemning 16
Psykolog Aarhus Stemning 13

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål, ønsker du at bestille tid til en samtale, eller har du brug for hjælp til at finde den rette psykolog, kan du kontakte os på mail: eller tlf: 61 47 49 40 (læg gerne en besked så ringer vi tilbage hurtigst muligt eller send en sms).

Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt psykologerne i Dit Psykologhus i Aarhus

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke