Psykolog Karina Ejgaard – Aarhus

Autoriseret psykolog og Ph.d.

Mit navn er Karina og jeg er ejer og stifter af Dit Psykologhus i Aarhus.

Jeg er uddannet psykolog (Cand.psych.) fra Aalborg Universitet i 2012 og har desuden en Ph.d. i klinisk (anvendt) psykologi fra Aarhus Universitet. Jeg er autoriseret af Dansk Psykolognævn og medlem af Dansk Psykologforening.

Kurser og efteruddannelse
I løbet af årene 2023-2024 er jeg ved at gennemføre den 2-årige efteruddannelse i Acceptance and Commitment Therapy også kaldet ACT ved Rikke Kjelgaard, ACT-Danmark.
Jeg har derudover gennemført mange forskellige kurser i bl.a. ACT, Mindfulness (MBSR), Meta-kognitiv terapi og at give supervision i løbet af de seneste 10 år.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, som oplever, at du lige nu er forhindret i at leve det liv, du gerne vil. Det kan være fordi, du oplever, at forstyrrende tanker konstant trænger sig på og sluger din opmærksomhed og energi. Eller at du føler, at du hele tiden må kæmpe for at undgå at komme i kontakt med ubehagelige eller smertefulde følelser. Måske oplever du kroniske eller tilbagevendende smerter i kroppen, som påvirker dig negativt og dræner dig for lyst, glæde og overskud.

Jeg tilbyder kvalificeret behandling til dig, som er udfordret af stress, angst eller depression og som har brug for hjælp til at håndtere bekymringer, tankemylder eller en følelse af meningsløshed eller krise.
Det kan også være, at du søger efter mere ro, nærvær og mening.

Jeg har særlig erfaring med hjælp til håndtering af kronisk sygdom og kroniske smerter – både når der er tale om en kendt årsag, men også når smerterne er uforklarede. Jeg har et særligt kendskab til flere forskellige kvindesygdomme herunder sygdommen endometriose.

Sådan møder jeg dig. Det er vigtigt for mig, at du føler dig i trygge hænder og har tillid til, at vi sammen kan nå i mål med dine ønsker til forløbet. I mødet med dig lægger jeg derfor vægt på ro, nærvær, åbenhed og forståelse og at skabe en relation, der baserer sig på troværdighed og respekt.

Et behandlingsforløb hos mig starter altid med en afdækning af de udfordringer og problemer, du oplever. Går dit liv i den retning, som du ønsker dig, eller er det præget af bekymringer, nedtrykthed, uro eller angst, som forhindrer dig i at gøre det, du vil, og nå dine mål?

Vi kommer alle ud for større eller mindre kriser i livet, hvor det kan være nødvendigt at få hjælp til at komme videre. Som psykolog har jeg et dybtgående kendskab til, hvordan sindet og kroppen påvirker hinanden gensidigt og hvordan dette samspil imellem tanker, følelser og kropsfornemmelser kan påvirke vores handlinger.

Jeg kan give dig redskaber til, hvordan du konkret kan arbejde med dine problemer og lære nye måder at forholde dig på. Sammen vil vi undersøge, hvad der er årsagen til og vedligeholder de uhensigtsmæssige mønstre, så du kan få brudt ”den onde cirkel” og komme nærmere det liv, du ønsker dig. Et liv som er mere i overensstemmelse med dine personlige drømme og værdier.

Alle forløb er individuelt tilpassede. Selvom jeg arbejder ud fra bestemte evidensbaserede psykologiske behandlingsmetoder, vil forløbet og metoden altid blive tilpasset individuelt til dig og din problematik. For at kvalificere mit arbejde modtager jeg løbende supervision af forskellige supervisorer både fra Danmark og internationalt.

PRAKTISK INFO

Jeg tilbyder individuel terapi og gruppeterapi både med fysisk fremmøde i klinikken eller online terapi via en sikker videoforbindelse.

Priser:
Individuel samtale (ca. 50 min): 1100 kr. / Studerende: 900 kr.
Individuel online samtale (ca. 50 min): 1100 kr. / Studerende: 900 kr.
Parsamtale (ca. 50 min): 1500 kr.
Gruppeforløb (afhænger af deltagerantal og varighed – kontakt mig ved interesse)

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark og sundhedsforsikringer
Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark og tilskudsberettiget, vil du kunne få tilskud fra Sygeforsikring Danmark hos mig. Jeg har fravalgt samarbejde med andre sundhedsforsikringer, hvilket betyde, at jeg kun kan tage imod samarbejde med sundhedsforsikringer, hvis de giver mulighed for, at du selv betaler sessionerne løbende hos mig og derefter selv afregner med dit forsikringsselskab.

Tidsbestilling:
Du kan kontakte mig på mail: eller tlf: 61 47 49 40 (læg gerne en besked så ringer jeg tilbage hurtigst muligt eller send en sms).
Samtalerne foregår i Aarhus, i lokalerne hos Terapeuterne i Mejlgade 46B, 2. sal, (Baggården til Mejlgade 46) 8000 Aarhus C – medmindre andet er aftalt.

Afbud:
Afbud skal ske på mail eller pr. sms. Ved aflysning mindre end ét døgn før den aftalte tid, eller ved udeblivelse uden afbud opkræves hele honoraret.

Supervision og undervisning
Jeg tilbyder supervision af psykologer på vej mod autorisation både individuelt og i gruppe.
Jeg tilbyder også supervision til andre faggrupper.

Jeg har desuden mange års erfaring i at undervise og holde foredrag workshops og kurser.

Kontakt mig gerne for at høre, hvad jeg kan tilbyde dig på mail: eller tlf: 61 47 49 40.

Det er gratis og uforpligtende.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt psykologerne i Dit Psykologhus i Aarhus

Det er gratis og uforpligtende. Find vores kontaktinformationer her eller skriv til os via denne formular.

Telefon: 61 47 49 40 – Email:

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke