Individuel terapi

Individuel terapi tilpasset til dig

Hos dit Psykologhus i Aarhus tilbyder vi individuel terapi hos vores universitetsuddannede psykologer. Hver terapisession tilrettelægges efter dine behov og de udfordringer, du står med, så vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej. Vi lægger vægt på at skabe et trygt rum, hvor du føler dig godt tilpas og er tryg ved at dele dine tanker og følelser.

Psykolog Aarhus Stemning 12

Hvad kan jeg få hjælp til igennem individuel terapi?

Vi har mange års erfaring i at lave terapi og er specialiserede i behandling af en række forskellige problematikker. I et individuelt terapiforløb hos Dit Psykologhus i Aarhus vil du blandt andet kunne få hjælp til:

Læs mere om de enkelte udfordringer du kan få hjælp til her

Hvordan foregår en individuel terapisession hos Dit Psykologhus i Aarhus?

Hos Dit Psykologhus i Aarhus arbejder vi sammen med dig om det, som er mest vigtigt og værdifuldt for dig, når vi hjælper dig tilbage på rette vej.

De individuelle sessioner tager derfor udgangspunkt i den eller de problematikker, du kommer med.

Vi arbejder altid med problemerne ud fra evidensbaserede behandlingsmetoder. Hos Dit Psykologhus i Aarhus har specialiseret os i:

Vi tilpasser dog altid behandlingen til dig og din problematik. Du kan læse mere uddybende om hver enkelt behandlingsmetode her

Psykolog Aarhus Stemning Kaffe Og The 8
Psykolog Aarhus Stemning 13

Den første samtale

Hos Dit Psykologhus i Aarhus lægger vi vægt på en rolig atmosfære, hvor du er i centrum for behandlingen. Det er vigtigt for os, at den første samtale bliver en god oplevelse for dig.

Den første samtale starter oftest med, at vi orienterer kort om rammerne for behandlingen, dvs. tavshedspligt, journaliseringspligt mm. Herefter udforsker vi sammen hvilke udfordringer, der står i vejen for din trivsel. Vi taler også om, hvilke ønsker og mål, du har til forløbet, så vi sikrer os, at vi arbejder med noget, som er meningsfuldt for dig, og som vil gøre en mærkbar forskel i dit liv.

De efterfølgende samtaler

I løbet af de efterfølgende samtaler vil vi tale om og holde fokus på det, du oplever, som svært og udfordrende. Psykologen vil oftest præsentere dig for forskellige redskaber og øvelser, som du også vil skulle arbejde med imellem samtalerne. Vi vil fra gang til gang samle op på øvelserne for at sikre, at de er meningsfulde og en hjælp for dig.

Hvor foregår en individuel terapisession hos Dit Psykologhus i Aarhus?

En individuel terapisession hos Dit Psykologhus i Aarhus kan enten foregå i vores hyggelige lokaler i Mejlgade 46B i centrum af Aarhus eller online via en sikker videoforbindelse. Det er også muligt at kombinere fysisk og online samtaler efter behov. En individuel samtale varer mellem 45-55 minutter.

Hvilke effekter kan jeg forvente af individuel terapi?

Formålet med et individuelt terapiforløb hos Dit Psykologhus i Aarhus er at øge din selvindsigt og hjælpe dig til bedre at forstå, hvordan dine tanker og følelser påvirker dine handlinger og din livskvalitet. Vi fokuserer blandt andet på at identificere negative eller ukonstruktive tankemønstre og arbejder med strategier til, hvordan du kan håndtere dine kropsfornemmelser, tanker og følelsesmæssige udfordringer på en ny måde.

Hvilken psykolog skal jeg vælge til individuel terapi?

Det er vigtigt, at der er en god kemi imellem dig og den psykolog, som varetager forløbet. Men, det kan være svært at vide på forhånd hvilken psykolog, som vil være den rette. Derfor tilbyder vi altid hjælp til at finde den rette psykolog til dig. Det vigtigste for os er, at du er tryg i terapien og har tillid til psykologen. Føler du ikke den rigtige kemi, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en anden psykolog i klinikken til dig.

Psykolog Aarhus Stemning Broen2
Psykolog Aarhus Stemning 11

Vi tilbyder også…

Ud over individuel terapi tilbyder vi hos Dit psykologhus også andre former for terapi eller supervision, som du kan læse mere om ved at klikke på linket:

Kontakt os her

Hvis du har spørgsmål om individuel terapi, ønsker at booke en samtale eller blot høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os hos Dit Psykologhus i Aarhus på mail: eller på telefon: 61 47 49 40. Det er helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt psykologerne i Dit Psykologhus i Aarhus

Det er gratis og uforpligtende. Find vores kontaktinformationer her eller skriv til os via denne formular.

Telefon: 61 47 49 40 – Email:

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke