Gruppeterapi

Deltag i et gruppeforløb hos Dit Psykologhus i Aarhus

Et gruppeforløb er et psykologisk behandlingsforløb, som foregår sammen med en lille gruppe af deltagere i stedet for som individuelle samtaler imellem dig og din psykolog.

Hos Dit Psykologhus i Aarhus ledes gruppeforløbet af én af vores dygtige og erfarne psykologer. I gruppen deler deltagerne oplevelser, udfordringer og succeser i en fortrolig og gensidigt støttende og lærerig atmosfære.

Gruppeterapi er et billigere alternativ til den individuelle terapi men forskning viser, at det er lige så effektivt.

Psykolog Aarhus Stemning 05

Fordelene ved gruppeforløb:

 • Mød ligesindede
  Som deltager i et psykologisk gruppeforløb har du mulighed for at møde og spejle dig i ligesindede. Hos Dit Psykologhus i Aarhus samler vi deltagere i samme gruppe, som oplever mange af de samme problematikker. Det kan virke helende i sig selv at møde andre, som har det på samme måde.

 • Fællesskab, støtte og erfaringsdeling
  I et gruppeforløb skabes der ofte et helt unikt fællesskab og en fortrolighed, hvor deltagerne kan dele personlige historier og støtte hinanden.

 • Forståelse, anerkendelse og accept
  Du vil møde en helt særlig forståelse og anerkendelse fra de andre deltagere i et gruppeforløb, hvor mange kender til præcis de samme udfordringer som dig, hvilket fremmer accept og rummelighed overfor de udfordringer, du oplever.

 • Nye perspektiver
  De andre deltagere i et gruppeforløb kan bidrage med nye perspektiver og andre livserfaringer, som kan give dig mulighed for at se din egne udfordringer fra helt nye synsvinkler.

 • Nye redskaber og håndteringsstrategier
  Deltagerne i gruppen lærer ikke kun nye redskaber af psykologen men også af hinanden. I gruppen er det muligt i et trygt miljø at øve, dele og tillære sig nye måder at håndtere udfordringer og problemer på.

 • Omkostningseffektivt
  Gruppeterapi er en billigere men lige så effektiv måde at arbejde med sine problemstillinger på.

Hvem kan have gavn af gruppeforløb?

Et gruppeforløb henvender sig til dig, der i et fællesskab og sammen med andre ligesindede, gerne vil lære nye redskaber til at håndtere de udfordringer, du står med. Det henvender sig til dig, der ønsker at styrke din mentale sundhed og trivsel, og som kan se fordelene i at dele egne erfaringer og lære af andres.

Hos Dit Psykologhus i Aarhus har vi erfaring med gruppeforløb til dig, der lider af:

Vi tilbyder desuden skilsmissegrupper for børn og unge.

Psykolog Aarhus Stemning 02
Psykolog Aarhus Stemning Vindue 01

Hvordan foregår et gruppeforløb hos Dit Psykologhus i Aarhus?

Hos Dit Psykologhus i Aarhus prioriterer vi en tryg og rolig atmosfære omkring vores gruppeforløb, hvor der skal være plads til at alle kan komme til orde. Derfor vil du blive en del af en gruppe på max 6 deltagere. Du vil desuden altid have mulighed for at tilkøbe individuelle samtaler hos den psykolog, du kender fra gruppen.

Priser og praktisk

Et gruppeforløb hos Dit Psykologhus i Aarhus består af 6 mødegange af 2 timers varighed, dvs. i alt 12 sessioner. Prisen for et gruppeforløb er 3600,-, dvs. 300,- pr. session eller 600,- pr. mødegang. Det samlede beløb betales forud for første mødegang eller kan deles i to rater af 1800,-, hvoraf første rate betales forud for første mødegang og anden rate betales halvvejs i forløbet.

Kontakt os hos Dit Psykologhus i Aarhus

Hvis du ønsker at høre mere om, hvilke gruppeforløb vi tilbyder og hvornår, eller har du spørgsmål til om gruppeforløb kan være noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: eller på telefon: 61 47 49 40.
Det er helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt psykologerne i Dit Psykologhus i Aarhus

Det er gratis og uforpligtende. Find vores kontaktinformationer her eller skriv til os via denne formular.

Telefon: 61 47 49 40 – Email:

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke