Psykolog Troels Therkelsen – Aarhus

Autoriseret psykolog, cand. psych.

Mit navn er Troels, og jeg er en del af Dit Psykologhus i Aarhus.

Jeg er uddannet psykolog (Cand.psych) fra Aarhus Universitet i 2015, og blev autoriseret af Dansk Psykolognævn i 2018 og medlem af Dansk Psykologforening.

Kurser og efteruddannelse
Jeg gennemførte i årene 2020-2022 en to årig uddannelse i kognitiv adfærdsterapi ved kognitivterapi center i Aarhus.

Jeg har desuden gennemført flere kurser med fokus på meta-kognitiv terapi, angstbehandling og krisepsykologi.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, som oplever, at dit liv begrænses af forstyrrende tanker, overvældende følelser eller manglende livslyst. Måske oplever du, at negative tanker dræner din energi og forhindrer dig i at leve det liv, som du ønsker. Det kan være, at du har gennemlevet en skelsættende begivenhed, og efterfølgende oplever, at der kan være følelser, som er svære at forstå og håndtere. Det kan også være dig, som oplever meningstab og faldende motivation i den hverdag, som du ellers har trivedes i.

Jeg tilbyder kvalificeret behandling til dig, som er udfordret af angst, stress, depression eller som har gennemlevet en krise, hvor der efterfølgende er symptomer som nedsat lyst, uvirkelighedsfornemmelse, øget sårbarhed og isolation. Det kan også være dig, der søger hjælp til at fremme mening, værdi og ro i tilværelsen.

Jeg har særlig erfaring med at hjælpe mennesker der har befundet sig i en akut krise eller, som har gennemlevet et langt kriseforløb, og som oplever belastningsreaktioner som et resultat af magtesløshed, meningsløshed og tab af kontrol. Jeg har et særligt kendskab til de følgevirkninger og psykologiske konsekvenser, der følger, når man har stået i en krise, og hvordan disse tilstande behandles.

Jeg vil møde dig med åbenhed, venlighed og respekt og bestræbe mig på, at du først og fremmest føler dig tryg i terapien. Beslutningen om at opsøge professionelt hjælp udviser et mod og en tillid, som jeg gerne vil imødekomme ved, at du oplever, at være i trygge hænder, og at du føler dig hjulpet godt på vej. 

Et samtaleforløb hos mig bygger på et gensidigt samarbejde og fortløbende blik for at terapien fokuserer på de udfordringer, som du ønsker hjælp til. I terapien vil der skabes rum for at tanker, følelser og oplevelser undersøges med henblik på at fremme nye erkendelser og derved nye handlemuligheder.

Dit behandlingsforløb er tilpasset de vilkår og omstændigheder, som danner rammerne for dit liv og den problemstilling, du ønsker hjælp til. Behandlingsforløbet vil bestå i evidensbaserede metoder og anerkendte behandlingstilgange med respekt for, at metoden aldrig må stå foran dig som klient. Jeg modtager derfor fortløbende supervision og tilegner mig den nyeste forskning med henblik på at udvikle og kvalificere mit behandlingsarbejde.

Psykolog Aarhus Troels Therkelsen Lokale 6

PRAKTISK INFO

Jeg tilbyder individuel terapi og gruppeterapi både med fysisk fremmøde i klinikken eller online terapi via en sikker videoforbindelse.

Priser:
Individuel samtale (ca. 50 min): 1100 kr. / Studerende: 900 kr.
Individuel online samtale (ca. 50 min): 1100 kr. / Studerende: 900 kr.
Parsamtale (ca. 50 min): 1500 kr.
Gruppeforløb (afhænger af deltagerantal og varighed – kontakt mig ved interesse)

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark og sundhedsforsikringer
Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark og tilskudsberettiget, vil du kunne få tilskud fra Sygeforsikring Danmark hos mig. Jeg har fravalgt samarbejde med andre sundhedsforsikringer, hvilket betyde, at jeg kun kan tage imod samarbejde med sundhedsforsikringer, hvis de giver mulighed for, at du selv betaler sessionerne løbende hos mig og derefter selv afregner med dit forsikringsselskab.

Tidsbestilling:
Du kan kontakte mig på mail: eller tlf: 23 48 73 27 (læg gerne en besked så ringer jeg tilbage hurtigst muligt eller send en sms).
Samtalerne foregår i Aarhus, i lokalerne hos Terapeuterne i Mejlgade 46B, 2. sal, (Baggården til Mejlgade 46) 8000 Aarhus C – medmindre andet er aftalt.

Afbud:
Afbud skal ske på mail eller pr. sms. Ved aflysning mindre end ét døgn før den aftalte tid, eller ved udeblivelse uden afbud opkræves hele honoraret.

Supervision og undervisning
Jeg tilbyder supervision af psykologer på vej mod autorisation både individuelt og i gruppe.
Jeg tilbyder også supervision til andre faggrupper.

Kontakt mig gerne for at høre, hvad jeg kan tilbyde dig på mail: eller tlf: 23 48 73 27.

Det er gratis og uforpligtende.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt psykologerne i Dit Psykologhus i Aarhus

Det er gratis og uforpligtende. Find vores kontaktinformationer her eller skriv til os via denne formular.

Telefon: 61 47 49 40 – Email:

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke