Om Dit Psykologhus

Mere end 25 års erfaring

Dit Psykologhus er et mindre psykologhus i Aarhus bestående af 3 psykologer, Karina, Troels og Mette. Tilsammen har vi mere end 25 års erfaring med at lave terapi og hjælpe mennesker til at leve det liv, de ønsker sig. Vi anser dig som ekspert i dit eget liv og tager udgangspunkt i det, som er mest vigtigt og værdifuldt for dig, når vi hjælper dig tilbage på rette vej.

Tryg og tillidsfuld atmosfære med høj faglighed og etik

Vores tilgang til terapi og mødet med mennesker baserer sig på tillid, tryghed og nærvær. Vi lægger vægt på en rolig atmosfære, hvor det er dig som er i centrum for behandlingen. Hos Dit Psykologhus i Aarhus vægter vi desuden en høj faglighed og etik i vores arbejde. Søger du en kompetent og erfaren psykolog i Aarhus eller online, er vi klar til at hjælpe dig.

Vores specialer og behandlingsområder

Hos Dit Psykologhus i Aarhus er vi specialiserede i behandling af:

Vi har desuden en særlig viden og erfaring indenfor:

Vores baggrund

Hos Dit Psykologhus i Aarhus er vi alle universitetsuddannede psykologer og medlemmer af Dansk Psykologforening. Vi arbejder med forskellige evidensbaserede behandlingsmetoder og har forskellige efteruddannelser, kurser og erfaring at trække på.

Det betyder, at vi tilsammen kan dække mange forskellige psykologiske problemstillinger og garantere dig en kompetent behandling med god effekt for at sikre dig bedre trivsel og højere livskvalitet.

Hjælp til at finde den rette psykolog

Det kan for nogen være svært at tage beslutningen om at starte forløb hos en psykolog. Når først du har taget det første store skridt og taget kontakt til os, vil vi sørge for, at du hurtigst muligt tilbydes en tid, så du kan komme i gang med en behandling med det samme.

Et godt og virkningsfuldt behandlingsforløb afhænger blandt andet af en god kemi imellem dig og din psykolog. Vi hjælper derfor gerne med at finde den psykolog, som vi vurderer, vil passe bedst til dig baseret på din problematik og dine ønsker til forløbet.

Kontakt os allerede i dag

Vi tilbyder samtaler i vores klinik i Aarhus C eller online via en sikker videoforbindelse. Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker at bestille tid til et samtaleforløb, kan du kontakte os på mail: eller på telefon: 61 47 49 40. Det er helt uforpligtende.

Vi er specialister i…

Hos Dit Psykologhus i Aarhus er vi specialiserede i behandling af flere forskellige problematikker, blandt andet:

Læs mere om hvilke andre udfordringer du kan få hjælp til her

Behandlingsmetoder

Selvom vi har specialiseret os i bestemte psykologiske behandlingsmetoder, tilpasser vi altid behandlingen til dig og din problematik.

De psykologiske metoder, vi tager udgangspunkt i hos Dit Psykologhus i Aarhus er:

Du kan læse mere uddybende om de forskellige psykologiske behandlingsmetoder her

Kontakt psykologerne i Dit Psykologhus i Aarhus

Det er gratis og uforpligtende. Find vores kontaktinformationer her eller skriv til os via denne formular.

Telefon: 61 47 49 40 – Email:

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke