Henvisning fra egen læge

Hos Dit Psykologhus i Aarhus kan vi ikke tage imod en henvisning til psykolog fra egen læge. Der er i stedet andre muligheder for at få tilskud til din behandling hos Dit Psykologhus i Aarhus.

Du kan læse om mulighederne længere nede.

Fordelene ved at vælge Dit Psykologhus i Aarhus

  • Vi har kun kort eller ingen ventetid på opstart af behandling.
  • Vi tilbyder en effektiv, virksom og forskningsbaseret psykologbehandling.
  • Vi sikrer dig en psykolog, som passer til dig, og som du har en god kemi med.
  • Vi er specialister og tilbyder ekspertbehandling af en række forskellige problemstillinger.
  • Vi tilbyder hjælp til at finde den rette psykolog hos Dit Psykologhus i Aarhus.
  • Vi tilbyder en rolig, tryg og tillidsfuld atmosfære med god tid til den enkelte samtale.

 

Psykolog Aarhus Mere Stemning 02

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark og tilskudsberettiget, vil du kunne få tilskud fra Sygeforsikring Danmark hos vores autoriserede psykologer i Dit Psykologhus i Aarhus:

Tilskud gennem Tryg behandlerbooking

Har du en sundhedsforsikring hos Tryg, har du mulighed for at få op til 12 gratis sessioner hos en af vores autoriserede psykologer:

Fra sommeren 2024 vil du nemt og let kunne benytte dig af “Tryg behandlerbooking”, som er en digital løsning, der giver dig mulighed for at booke tid til psykologbehandling direkte i vores kalender enten via Tryg Sund-appen og eller via “Min side” på www.tryg.dk.

Tilskud fra andre sundhedsforsikringer mm.

Vi samarbejder gerne med andre sundhedsforsikringer, kommunen eller din arbejdsgiver, hvis de giver mulighed for, at du selv betaler sessionerne løbende hos os og derefter selv afregner med dit forsikringsselskab, kommunen eller din arbejdsgiver efterfølgende.

Eksternt samarbejde med Fonden Mental Sundhed

Hos Dit Psykologhus i Aarhus tilbyder vi både individuelle stressforløb samt gruppeforløb til stresshåndtering i Åben og Rolig metoden. Tilbuddet er til stressramte og henvises fra Fonden Mental Sundhed, som samarbejder med forskellige kommuner, jobcentre og forsikringsselskaber.

Kontakt dit forsikringsselskab, kommune eller jobcenter for at høre om dine muligheder for at komme i stressbehandling hos Dit Psykologhus i Aarhus via en henvisning fra Fonden Mental Sundhed.

Psykolog Aarhus Stemning 06

Kontakt psykologerne i Dit Psykologhus i Aarhus

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke