Online terapi

Effektiv terapi hjemmefra

Det er let og enkelt at få psykologhjælp online. Hos Dit Psykologhus i Aarhus sikrer vi at samtalerne foregår via en sikker online videoforbindelse, hvor du kan se og høre din psykolog, og din psykolog kan se og høre dig.

Forskning viser, at online terapi er lige så effektivt som terapi, hvor man sidder overfor hinanden i det samme rum. Og – vi gør stadig hvad vi kan for at skabe en varm, tryg og tillidsfuld atmosfære, hvor du er i centrum for behandlingen.

Hvem kan modtage online psykologhjælp?

Online terapi er til dig, der enten ikke har mulighed for at møde op fysisk i vores klinik – det kan være på grund af sygdom og funktionsnedsættelse, eller fordi du bor et helt andet sted i landet, som ligger langt fra vores klinik i Aarhus – eller dig, som blot foretrækker at sidde derhjemme i dine egne private omgivelser. Så behøver du nemlig hverken bekymre dig om transport eller parkeringsplads.

Psykolog Aarhus Stemning 16

Hvilke problemer kan behandles ved hjælp af online terapi?

Vi har mange års erfaring i at behandle de samme problematikker via online terapi som ved fysisk fremmøde i klinikken. Det drejer sig blandt andet om:

Du kan læse mere om de enkelte udfordringer, du kan få hjælp til, her

Hvordan foregår online terapi hos Dit Psykologhus i Aarhus?

Online samtalerne foregår som videomøder, hvor vi både kan se og høre hinanden – altså på samme måde, som når vi sidder overfor hinanden fysisk i klinikken. Vi kan tale om helt det samme og gennemføre de samme øvelser, som hvis vi sad i samme rum.

Til samtalerne bruger vi en sikker online platform, der hedder whereby.com. Platformen kan tilgås både fra computer, tablet og smartphone og kræver ikke at du på forhånd skal downloade eller installere noget.

Hvordan kommer jeg i gang med online terapi hos Dit Psykologhus i Aarhus?

Du kan bestille tid til en online samtale ved at kontakte os hos Dit Psykologhus i Aarhus på mail: eller på telefon: 61 47 49 40.

Når vi har lavet en aftale, vil du få tilsendt en bekræftelsesmail med dato og tidspunkt for samtalen samt et samtalelink til den psykolog, du har en aftale med. Når du klikker på linket, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, hvorefter du bliver ledt videre til et virtuelt venteværelse. Her kan du ”banke på” ind til psykologens samtalerum, og psykologen kan herefter lukke dig ind i videomødet.

Psykolog Aarhus Stemning Skov
Psykolog Aarhus Stemning 13

Er online terapi sikkert?

Til vores online samtaler hos Dit Psykologhus i Aarhus bruger vi Whereby.com, som er en sikker og beskyttet online platform. Whereby.com kræver hverken, at du installerer noget på din computer, tablet eller mobil, eller at du afgiver nogle informationer for at kunne logge dig ind. Du skal udelukkende klikke på linket for at blive ledt ind i psykologens sikre samtalerum.

Whereby.com indsamler, gemmer eller videregiver ingen data, og video og lyd er kun tilgængeligt for dem, som befinder sig i samtalerummet. Rummet er desuden altid låst, så ingen kan deltage uden at psykologen først har lukket dem ind.

Vi tilbyder også

Ud over online terapi tilbyder vi hos Dit psykologhus også andre former for terapi eller supervision, som du kan læse mere om ved at klikke på linket nedenfor:

Kontakt Dit Psykologhus i Aarhus for online terapi

Hvis du ønsker at høre mere om online terapi, og hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at bestille tid til et samtaleforløb, kan du kontakte os på mail: eller på telefon: 61 47 49 40. Det er helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Psykolog Aarhus Stemning 18

Kontakt psykologerne i Dit Psykologhus i Aarhus

Det er gratis og uforpligtende. Find vores kontaktinformationer her eller skriv til os via denne formular.

Telefon: 61 47 49 40 – Email:

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke