Vi er et psykologhus i Aarhus, bestående af tre psykologer. Søger du en psykolog i Aarhus, er vi klar til at hjælpe dig. Det kan være svært at tage beslutningen om at begynde til psykolog. Når du først har taget dette store skridt og kontaktet os, vil vi sørge for, at du hurtigst muligt tilbydes en tid, så du kan komme i gang med en behandling. Vi tilbyder behandling for blandt andet stress, angst, depression, lavt selvværd og kroniske smerter. Vi har særlig stor viden inden for Endometriose, Kroniske smerter, Livskriser og Psykisk vold. Du kan læse mere om de forskellige områder vi behandler i menuen Vi behandler.
Søger du en psykolog i Aarhus, der kan hjælpe dig og din partner med at styrke jeres bånd, tilbyder vi også parterapi. Du kan læse mere om Parforhold her.
Er du midt i en akut krise tilbydes også hjælp til dette. Læs her krise (akut krisehjælp).


Er du professionel, tilbyder vi også supervision både individuelt og i grupper. Kontakt os for at høre nærmere.

Vores værdier er vigtige for os. Vi står fast på at være troværdige, ligeværdige og ikke-dømmende. Vi anser dig som ekspert i eget liv, hvilket er udgangspunktet for terapien.

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man finder den rette psykolog. At gå til psykolog handler for os om tillid og respekt for dig som menneske. Vi hjælper derfor gerne med at finde den psykolog, som vi vurderer vil passe bedst til dig. Vi er tre psykologer i klinikken, og vi kender hinanden godt. Derfor kan vi også nemt vide, hvem af os, der vil passe bedst til dig. Når du kontakter os vil vi spørge ind til din problematik, så vi bedst kan finde den rette psykolog til dig. Det er gratis at henvende sig til os på telefon eller mail.