Psykolog Troels Therkelsen

Autoriseret psykolog

 

Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus universitet i 2015 og har siden da arbejdet som klinisk psykolog. I mit kliniske arbejde interesserer jeg mig for de mangeartede problemstillingere, der begrænser eller forhindrer det enkelte menneskes livsførelse.

Værdier

På et personligt plan såvel i mit arbejde som psykolog står jeg fast på de værdier, der handler om venlighed, lydhørhed og ærlighed. Det betyder, at min terapeutiske tilgang handler om at udvikle en tillidsfuld og tryg relation som forudsætning for et samarbejde, der kan tage hånd om det, der opleves utrygt og truende.

Hvordan kan jeg hjælpe dig

I terapien vil der skabes rum for at gå på fælles opdagelse i tanker, følelser og oplevelser med henblik på at fremme en større forståelse og nye erkendelser. Det er formålet, at terapien bidrager til en bagvedliggende forståelse af problemstillingen samt forhold, der nærer og vedligeholder den. Og derved fremme nye handle- og udviklingsmuligheder, som bidrager til et stærkere greb om egen tilværelse. I al sin enkelhed handler det om, at terapien skal kvalificere det enkelte menneske til at blive sin egen bedste terapeut.

Jeg behandler følgende:

– Angst
– Depression
– Stress
– Psykiske belastningsreaktioner og kriser

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Det er gratis og uforpligtende.

Ring til mig på tlf. 2348 7327 eller skriv til mig på nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig her